22 Ocak 2013 Salı

Biorichi Saç Tentürü


Saç tentürünü saç dökülmesi, Kaşıntı gibi sorunlara iyi geldiğini söylüyor ama yerine getirmiyor :) 3 ay kullanmak gerekiyor sabah akşam saç derisine damlatıp masajla yaymak gerekiyor. Yaklaşık 4 şişe almıştım ve kullandım inatla kullandı... Ama yok yani bir işe yaramadı. Kokusu zaten facia, çürük yumurta gibi iğrenç mide bulandırıcı. Koku sadece sana gelmiyor tüm odaya yayılıp milleti de bayıyor..Şampuanıyla berber kullanmıştım ben o da aynı kokuda ve aynı işlevsizlik :SS  set halinde 4 kutu kadar almıştım ve bunların tanesine 62 tl vermiştim. Varın zararımı siz düşünün :SSS


Biorichi Çay Ağacı Merhemi

Biorichinin gerçekten memnun kaldığım, kullanım alanı epey geniş olan bir merhemi. Yanıklara ve bu nedenle su toplamış hasarlı deriyi onarıyor. Fırında yakmış olduğum parmağıma hemen sürmüştüm de zonklaması kısa sürede geçmişti ve iz falan da kalmamıştı. Ayrıca ben sivilcelerime de sürüyorum antiseptik özelliği var, böcek ısırmaları, mantar, sivilce iltihabı gibi birçok rahatsızlığı gideriyor. .
.

Ve ciltteki benlere de iyi geliyor. Bir tane arkadaşımın suratının ortasında ki kocaman beni düşürmüştü de öylelikle koşa koşa gidip almıştım bundan ki benli bir insanımdır.


2. kutum bence evlerde eksik edilmemesi gereken bir merhem. 40tl.'de fiyatı var


Diadermine Lift+ Contour Göz ve Dudak Bakım Kremi


Göz çevrem için kullandığımda yağ butoncukları yaptı, burdaki işlevini sevmedim:)) Dudak çevremde denediğimde ise çok ince olan çizgilerimi hafifletti ve o bölgede sorun çıkartmadı. Krem yapıda ve rahatsız edici bir kokusu yok. 15ml. ve açıldıktann sonra 12 ay ömrü var. A-101 de bulabilirsiniz 13 tl.'de fiyatı var.