20 Şubat 2013 Çarşamba

Lancome Hypnose EDP Bayan Parfümü

Gelelim Hypnose'uma :) Oryantal ve sıcak sıcak kokan bir parfüm. İçerisinde vanilyayı da eklemeyi unutmamışlar. Yine kışlık bir koku, çok ağır parfüm ve herkese hitap etmiyor gençler için değilde sanki 30'lu yaşlarını almış giden hanımlara uygun bir koku :) Yanında bulunan insanları bayacak bir kokusu var ki bu güzel birşey değil :)) O kadar paraya bu koku... 250 tl.'lik bu parfümü değil yarılamak sıkamıyorum bile epeyde oldu alalı. 1 seneyi geçen bir süre oldu ve hala bekliyor :S:S

Legendary Harley Davidson Original After Shave Lotion

Biraz da yön değiştirip beylere de tavsiyelerde bulunayım dedim :) Birçok erkeğin müdavimi olduğu bu Harley Davidson after shave'e babam sahip :)) Türkiye'de artık bulunmuyor ve yana yana arayan çok fazla. Tam bir erkek kokusu odunsu kokuyor ve alt tonlarından da freshlik geliyor Bu da içindeki limon esansından kaynaklanıyor. İçerisinde Allantoin'den tutun Hint yağına kadar herşey var böylece cildi besliyor :) Ve traş sonrası tahrişi önlüyor :) Gayet güzel bir after shave. 100 ml.lik ürünü 180 tl.'ye almıştım.


Carlo Colucci Donna


Bende ki eau de toilette olmasına rağmen kokusunu epeyce yoğun verebilen bir parfüm :) Odunsu bir kokusu var, ama durdukça şeker gibi kokmaya başlıyor ama arada yine ağır kokuyu alabiliyorsunuz. herkesin hoşlanabileceği bir parfüm değil. Kışa uygun kokusu var, kazakların, atkıların üzerine güzel gidiyor.  Çok çok kalıcı üstelik, buda bir fıs yetiyor. $60'a almıştım.

Lacoste Pour Femme Body Lotion


Lacoste'un vücut losyonunu tanıtıyorum size. Bu güzel şey pırıltılı bir losyon, ve saten yapısa bir ürün. Çok güzel kokuyor ki ben bunu parfümünü de kullanıyorum yıllardır :) aslında bunun seti olan duş jeli, parfümü ve body lotionu var onları da almak istiyorum. .Minnacık bir ürün epeyce yayılabiliyor ve pırıl pırıl yapıyor teni. Özellikle bronzlaşmış bir tene harika gidiyor :) Herkese tavsiye ediyorum ..

Parodontax Diş Macunu


Parodontax'ın Florür içermeyen macunu. Aslında bu macun sorunlu diş etlerine iyi geliyor zaten üstünde de diş eti bakımında uzman diyor. Kanama, aft, diş ağrısı gibi sorunlarınız varsa kesiyor. Macun içinde mineral tuzları ve bitkiler var, bu sebeple tuzlu bir tat alabilirsiniz. Ben memnunum. Bir de bunun Beyazlatıcı etkili olanı var onunda yazısını yazmıştım ona ulaşmak için; http://makyajtutkudur.blogspot.com/2013/01/blog-post_8423.html