27 Şubat 2013 Çarşamba

Lionesse Takma Kirpik NE-701

 Lionesse'nin kirpikleri yumuşacık kutusundan çıkartırken Bile kopacak diye korktum. Önceden oriflame'in  orta büyüklükte olanını kullanmıştım. Onda böyle bir durum yoktu sert yapılıydı. Ama oriflame göze batma gibi bir sorunu var, Lionesse de böyle bir problem olmadı, hissedilmiyor bile. Taktığımda görüntüsü hoşuma gitti,ama biraz uzun tabii:) Yapıştırıcısına gelirsek sürüdkten 4saat sonra gözlerim iç kısmından çıkma yaptı. 9.50 tl.'ye aldım.

Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

Gelelim yıllar yıllar boyunca kullanmadığım krem Nivea'ya. Artık varlığını bile unutmuşum neredeyse. Markette dolaşırken gözüme ilişti alayım dedim. El, yüz ve vücut için yazıyor. Ama ben  sadece ellerime kullandım. Gerçekten işini iyi yapıyor, Ellerimi yumuşacık yaptı. Bende butterlar kullanıyorum, yana yana elime uygun kremi bulmaya çalışıyordum bu kadar basit olacağını bilseydim şimdiye kadar stokları tüketmişitm :)) Sürdüğümde anında emiliyor yapış yapış hissi ellerimde ve vücudumda sevmediğim için çok hoşuma gitti. Çokta uygun bir fiyatı var 4.00tl.'ye aldım. Kokusu da klasik Nivea :)

Pino Silvestre Duş Jeli

Yılların Pino'suna geldi sıra :))Erkek parfümünün duş jeli ama bende kullanıyorum:)çok köpüren bir jel değil orta derecede köpürüyor. Şişede ki kokusu biraz ağır gibi gelebiliyor ama duş sırasında öyle bir koku yok. Limonsu ama içinde ne olduğunu anlayamadığım ağır bir kokusu var. Duştan sonra tende kokusu kalmıyor. Ama temizlemesi de fena değil. Şişeside çok güzel, çam şeklinde :))  500ml. lik bu jeli 5.00 tl.'ye aldım ama 1 kiloluğunu aynı gün hatta bugün:D bir yerde 28 tl.'ye satarlarken gördüm :D:Dşaka gibi:)

Maybelline Watershine Gloss Caffe Latte

 Maybelline'in 730 numaralı Caffe Latte rujunu tanıtıyorum. Çok güzel bir rengi var aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi. Dudağa sürdüğümde çok doğal duruyor, tabi insanın dudak rengide önemli. Pırıltılı bir yapısı var, ayrıca dudaklarımı yumuşacık yaptı. Çok yapış yapış olmasa da her glossda olduğu gibi birazcık var. Turunç gibi de kokuyor. Kalıcığılına gelirsek gün içerisinde tazelemek gerekebilir. Küçücük bir ürün 5ml. yazıyor üstünde, tam çantaya atıp çıkmalık. Bunu 12 tl.'ye aldım.